Milenci po dešti
Anotace: Zrovna tak bych to mohl zařadit do kategorie ŽIVOT...
Zkřehlí a promoklí
Sesedli u kamen...
Těla jim ruka mne...
Navzájem — — —
Těší se do roklí
Těší se na koně
Pod duchnou provonět
Navzájem — —
Teplo těl — pro ně slast...
Chlast mají za balast...
Nazí jen sají se...
Navzájem —
* * * * * * * * * * * *
A jak bych nechtěl, aby skončili titíž milenci-
-nemilenci po pár letech společného žití: {|:-)}
Bědní a s monokly...
Tešou se asi kly...
Rodokaps, hospoda...
Nezájem
Přečteno 451x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin, Romana Šamanka Ladyloba, kliďaska, její alter ego
Komentáře (4)
Komentujících (4)