Zářivá kometa

Zářivá kometa

Anotace: ***

Vyletěla jiskra,
zasáhla mě přímo
do srdce.

Celé se obměklo,
najednou lásku
pocítilo.

Prožilo letmý
okamžik štěstí,

jako zářivá
letící kometa,

když se mihne
na večerním nebi,

rozevře svůj
ohnivý chvost,

spěchá dotančit
svůj tanec

do nekonečného
vesmíru lásky.
Autor devcatko z jetele, 28.11.2007
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí