Společné hříchy
Jen jednou v životě zhřeš - Tvůj hřích já vykoupím,
jen řekni jestli chceš a já Tě o sladkou pusu oloupím.
Budeme hřešit společně, hříchy láskou planou,
ruku v ruce půjdeme statečně a hlavu hrdě vztyčíme
před popravou.
Až krk zdobit nám bude smyčka a dech se bude krátit,
slzy nás přinutí zavřít víčka. Proč jen lásku Tvou
musím ztratit?
Růž na rtech Tvých mi šeptá že není důvod se bát -
vždyt' láska se smrti neptá kdy přestat má srdce hřát.
Naši lásku ani hlína neochladí, my hřešit budeme dál,
i když andělé nám radí že zakázaná láska přináší jen žal...
Přečteno 480x
Tipy 7
Poslední tipující: barking bitch, Princezna.Smutněnka, AneaCapaken, xavian, Pišák, Perník
Komentáře (3)
Komentujících (3)