Anotace: Blouzním z nemoci?
Ostýchavost...třeba se bojí toho, že udělá chybu a je opatrný.
29.11.2007 19:51:00 | Chancer
Tvrdý stůl - pevnost...
a kamen - skála...
sedíš tam, snad abys
sílu si brala!!
Každý strach tu sílu
v tvých dlaních pozná...
věř mi, pak budoucnost
nebude hrozná...
slzami opláchni
prach, bolest, splíny...
pak slunce zazáří
pro zítřek...jiný...
:o)
píšeš nádherně!!!
29.11.2007 12:16:00 | Cecilka