Osudová
Anotace: a ještě jedna z hodiny matematiky...
Střípky své duše,
zanechal jsi,
v srdci mém
Slzím, křičím hluše,
posbírej je,
a dohromady dej!
Hádám se s osudem,
prý spolu nebudem
Hádám se se sebou,
vzpomínky zazebou
Hrajem si na Vadí-Nevadí
k tomu zní nám
- osudová
v rytmu tvého dechu
- a ten můj?
já ho přeci ztratila,
společně s rovnováhou,
když kroky mé se střetly s tebou,
- s Váhou
Hádám se s osudem
- prosím
náhodou mě potkáš
náhodou do očí koukáš
náhodou usmíváš se
náhodou obejmeš mě
náhodou políbíš
na čelo
na tvář
na nos
na rty
náhodou ruku uchopíš
do vlasů zašeptáš
- na náhody nevěřím,
osud se umoudřil,
tebou mě obdařil
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: xavian, 0-0
Komentáře (2)
Komentujících (2)