Díky:-) za komentář a přeju Ti ať Ti bývá smutno, co nejmíň, ale mé básničky se Ti můžou líbit pořád:-) Dnes jsem se všimla, že už jsem zde na literu přes 800 dní, a Ty jsi přišla o měsíc později:-)v listopadu 2005, to jsou ale náhody:-)
Tak ať nám slunce svítí na cestu v našich šťastných dnech a v těch méně šťastných, ať neprší, jen trochu kape:-)
04.01.2008 20:08:00 | grázlík
Zdravím Tě, pomalu se sem vracím, spíš podle momentálních pocitů v duši, zase jen zima a brzská tma a v duši střídavě oblačno:-)
Tak ať nám ten nový rok vychází zase o kousek líp, než ten předtím:-) Ahoj
03.01.2008 18:30:00 | grázlík
Srdíčko na ručku
jemně mi vtiskni,
dovol mi rozlučku-
mlč a nebreč...
29.11.2007 18:05:00 | .K.r.i.s.t.y.