Přes slzy nevidím
Anotace: Další smutná depresivní básnička... podobného stylu jako předešlá
Přes slzy nevidím
Přes slzy nevidím
na papír bílý
na který napsat chci
co teď cítím
Přes slzy nevidím
na potok rudý,
který tu zanechaly
krve proudy
Přes slzy nevidím
na stříbtnou žiletku,
která mi do kůže
vjela tak po lehku
Přes slzy nevidím
na bílé stěny,
které sledují mé utrpení
Přes slzy nevidím
obrazec v kůži,
který jsem vyryla
ostrými noži
Přes slzy nevidím,
že je to jméno
mého jediného milovaného
Přes slzy nevidím
co jsem udělala,
že jsem se do něj zamilovala
Přes slzy nevidím
proč jsem tak naivní,
že si tu pro něj
řezám do žíly
Přes slzy nevidím
myšlenky kruté
a ani to,
že už mě nemiluje
Přes slzy nevidím,
už vůbec nic
neboť jsem mrtvá,
nemám co říct
Přečteno 529x
Tipy 5
Poslední tipující: Leonkaaa, unstoppable, Ammazonic
Komentáře (3)
Komentujících (3)