Na dobrou noc
Anotace: aby se ti pěkně spinkalo
Dobrou noc a sladké sny,
ať zažiješ jen krásné dny,
posílám pusinek tisíce,
spinkej broučku, za svitu měsíce,
nenech si spánek nikým brát,
o mně nech si zdát.
Zavři oči, usínej,
ze spaní se usmívej,
mám Tě ráda moc,
tak už spinkej lásko, dobrou noc...
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: Vain Hope, Monsignore
Komentáře (0)