Ty přece dobře víš...
...že jen Ty smíš
dívat se jinak než ostatní,
že v očích mých znáš jednu skrýš,
kde jiní nejsou podstatní.
...že jen s Tebou vím,
proč život není pouze vráskou,
že krásné není pohlceno zlým,
a bude vždy prostoupen láskou.
....že jen Tvoje zloba,
co bere emoce zpět,
že ta krutá afektovaná slova
by dočista zničila můj svět.
Přečteno 574x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, janewe, come-past, Albinek.001, xavian, Monsignore, Veríssek
Komentáře (3)
Komentujících (2)