Anotace: Teda...on nebyl můj.....
Tohle se ti moc povedlo.I když není tvůj hoch,psát o něm můžeš,hezky jsi to zpracovala.
Ps.Dík za tvou trpělivost číst u mně.Těší mně,velmi.A tobě držím palce,ať se daří.
30.11.2007 16:31:00 | s.e.n
Nezáleží na tématu tolik, jako na zpracování...
30.11.2007 16:02:00 | Chancer
Tohle téma je věčné jako láska a bude se stále objevovat, dokud lidi budou milovat.
30.11.2007 13:20:00 | Psavec
no...tohle tema uz me proste nebavi cist...je ho vsude tolik...pisu o nem, ale jinym stylem...mas na to, ho vic vypilovat...:)
30.11.2007 10:41:00 | Me and you and all the others