Snad
Ospalým ránem zní tichý pláč
podoba bolesti
odvěká zášť
anděl zmizel náhle
jak se objevil
dotkl se srdce
cit svůj projevil
píseň co po něm zůstala, zní dál
on tě tu zapomněl
on ti lhal
příslibem touhy
je tiché svítání
oslavou lásky
mé něžné líbání
utři své slzy a utíkej
žes anděla viděla
už nikdy
neříkej..
Přečteno 558x
Tipy 49
Poslední tipující: Lucci Narr Pavlowna, Milásek, ni.va, Kanzy, Beepat, 0-0, WhiteSkull, cevert, Andee, Lorraine, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)