hm ... kdo takovou nezažil alespoň jednou ?
a kdo zažil, že byl sám takovou mrchou ?
ať nesoudí ani ten, co zažil na sobě oba póly ...
25.11.2008 19:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba
kruté...kruté...ale poetické...s vášní s kterou jsem si to četla, bych to nechtěla slyšet:-)
06.12.2007 12:52:00 | Lady Carmila
Co nosím v sobě to také v sobě zabíjím. Jsem až příliš hodná a citlivá než, abych udělala něco takového. Nemohla bych to udělat, i kdyby mi šlo o život!
05.12.2007 11:07:00 | Rhiana E. Nebresk
koment pode mnou vystihl i moji myšlenku.... prostě je to někdy kdo z koho, kdo vydrží víc... a buď se pak olepíme navzájem náplastma....anebo v koutě chcípneme na city...
03.12.2007 21:04:00 | Trdlo