Rozcestí
Anotace: žádný pokus o haiku...
Ze snu budím se
do mrazivého rána
už musíme jít.
Díváš se na mě
promilované noci
nedáme si vzít.
Mlčky prosíme
za ta společná rána
můžeme jen snít.
Do mrazu jdeme
každý na jinou stranu
ze svých hrnků pít.
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: kavec, simsa, xavian, Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)