Anotace: *Podle vzoru Touché
Krásná-..tentokrát požiju výraz...roztomile zamilovaně...ne..to nejde popsat je to báječné a basta:-) jen tak dál:-)))
02.12.2007 09:08:00 | Lady Carmila
Nevím proč... ale připadá mi zajímavé, že většinou publikujeme ve stejný den... ;)...
Jinak k básni... - vůbec žádné klišé... ;)
30.11.2007 21:31:00 | prostějanek