Po sté
Anotace: tolikrát nevyřčeno...
Nikdy
mě nepřestane hřát Tvůj úsměv
Nikdy
z hlavy nevymažu Tvou kamennou tvář
Nikdy,
ač je to snad již po sté
nepřijdu na to, proč nechtěl jsi mě znát.
Vím,
že vlastní zeměkoule daruje jistotu
Vím,
že na světě je málo příčin k radosti
Vím,
že rozpolcená duše znamená samotu.
Však přesto chci Ti říct:
Pojďme být samotni spolu.
Přečteno 497x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Linushka, Luccissek
Komentáře (2)
Komentujících (2)