Voníš deštěm
Anotace: jen sem si vzpomněla na májový deštík:-))
Vzduch voní deštěm,
tvá ruka po mých bocích klouže.
Vzduch voní deštěm,
ty chytáš mě, když přeskakuji louže.
Ty voníš deštěm,
když přitisknu se k tobě pevně.
Ty voníš deštěm,
mám strach ti říct, co je teď ve mně.
Ty chutnáš deštěm,
tvé rty a na kalužích kola.
Ty chutnáš deštěm,
my nepotřebujeme už slova...
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, Pišák, Dračičák, MalaIzis
Komentáře (1)
Komentujících (1)