Omyly
Anotace: trochu slabší, jen tak ...
Já vím,
ani pár řádek nespraví
ten pocit, co jsi tenkrát měl.
Šlo vidět,
že byl tak strašně trhavý,
a dost jsi se i chvěl.
Myslím si,
že snad nevěřil jsi vlastním očím,
že je to jen zlý sen...
Tak dobře, já už mlčím,
však vyslechni si jen:
Že každý dělá omyly,
a člověk má i odpouštět,
vždyť jsme si spolu slíbili,
že nám dvoum patří svět.
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (0)