Hřích
Anotace: píšu zamilovanou básničku a najednou je z toho to no.. přesně tohle
Poslouchám bušení tvého srdce,
omrzí mě někdy tenhleten zvuk?
Ty jsi ten nej kluk…
Jsi mým krásným hříchem,
za který nevezmou mě do nebe,
moje prosba, co nese se tichem,
myšlenka, která je pro Tebe.
Jako bych slyšela rytmus našich dechů,
v srdci krásný pocit mám,
ve snech vracet se do noci plné vzdechů,
od té doby co tě znám…
Tvá slova mě uvádějí do rozpaků,
tvé rty rozpalují mou kůži,
cítím ty síly zázraků,
jak překonávají nesmělou růži.
Komentáře (1)
Komentujících (1)