Anotace: ***
Zamilovat je tak strašně jednoduché, ale odmilovat se, je skoro nemožné, až přinde nová láska, všecko se změní, bo třeba přinde ta stejná.
04.12.2007 18:43:00 | NikitaNikaT.
souhlasím skolegou...je to kásné ale smutné..prostě to NEVZDÁVEJ ale opět podotýkám že oppisuju od sioraka:-)
02.12.2007 09:05:00 | Lady Carmila