Anotace: Vznik po jednom výletě s kámošem (Kladno Město)
Sbírka: Ženy, Slečny, Holky, nutný zlo
Je to 15letej kluk...co se zamiloval...nešťastně...možná poprvý v životě...potřebuje to dostat ze sebe...imo někdy nejde o to, jak je to napsáno...hlavně, že je to napsáno
02.12.2007 01:18:00 | Pazdi
myslenka dobra lec mor originalni ne, snaha vyjadrit cit hm dobry... clovece, ale precti si to po sobe, jinak celkove se mi to fakt nelibi. snaha o rym prevazuje na myslenkou. nesedí to a proste celkove to stojí za...
01.12.2007 13:04:00 | the_carrion
je to smutný koukat na někoho, kdo se nám líbí a nemůžeme s ním být...ale je "krásný" uvědomovat si, že ona někoho má, a že je šťastná...a nemotat se do toho...to se málokdy vidí...
01.12.2007 10:21:00 | Pazdi