Lásko
Jsi moje spřízněná duše,
jsi moje všechno, moje múza,
ten, co tohle ve mně píše,
ten, bez koho život je hrůza.
O tobě napsala jsem mnoho vět,
ty jsi v mém srdci rozpustil led,
to ty jsi mi ukázal svět
a učinil lásku jednou z nejtěžších věd.
Přečteno 681x
Tipy 1
Poslední tipující: Sandra_T
Komentáře (0)