.
Uvězněná
a konec duhy nikde
výčitky ze samoty
-neposlouchám-
Co když nesmyslné věci
smysl dávají?
_____
Vpíjím se
do vlastních slz
Tvoje ústa.
tvář..
ruce...
Vyškrábu si oči
-ať se na mě už nemůžeš podívat
(hlavně já na Tebe)
Pověsil si
na můj krk
žiletku z Tvé lásky...
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: Pauline Toywelová, embryo v hlave, už ne pernikova princezna, qpal, 0-0
Komentáře (2)
Komentujících (2)