Chuť tančit
Anotace: ...je to o ránu, ale napadlo mě to v noci...:)
Chuť tančit v ranních kapkách rosy,
obejmout vzduch a nechat se vést,
bosýma nohama cítit krásu pozdní noci…
obejmout vzduch a políbit tvář,
plout,
v krásném dotyku prázdna…
chuť tančit a zpívat,
a
chuť milovat…
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Mango-Holka, xavian, Milissa, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)