Ztrácím Tě...
Propadám se,
letím, padám.
Ne, už ne,
červenou
teď dávám zradám.
Ztrácím Tě...
...ta slova,
co nahání mi pocit zvadlosti.
Nemám sílu,
dnes a znova
podléhám své úzkosti.
Ztrácím Tě...,
...ty má kouzelná inspirace,
můj zrádný princi...
...neoplácím stejnou mincí...
/...neb Tobě ublížit neumím./
Ztrácím Tě...
...každým dnem
a víc a víc...
Ztrácím Tě,
už to po mně nechtěj -
- já nezvládnu to víckrát říct...
Přečteno 434x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, janewe, come-past, xavian
Komentáře (0)