Polibek...
Díky za ten polibek,
ač jeden jediný,
zachránil mě andílek,
snad z nebe poslaný.
Ten polibek změnil můj svět,
náladu si mi zlepšil,
šťastná a veselá jsem teď,
můj pohled na vše se rozjasnil.
...
I když vím, že nikdy nebudeš můj,
jsem ti vděčná
a mám tě ráda
...
Díky
Přečteno 491x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, Naracca, Helena Buchtová, Adrianne Nesser, xavian, Venessa, Bíša, 0-0, embryo v hlave
Komentáře (2)
Komentujících (2)