Láska . . .
Anotace: jedna ze starších smskových rhymů
Láska je cit,
láska je to, co chci mít,
láska kvete jako květ
a já ti chci darovat celý svět
chci ti dát jediné co mám,
nesmíš se bát až láska příjde k nám..
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness, xavian, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)