Anotace: Trpíme nejhůře, vydržíme nejvíce, vytěžíme z naší bolesti ještě více... Nevěříte? Tak čtěte! Nejen moje básně, ale básně těch, co se tu zpovídají ze svých zážitků...
... to dílko je tak surově pravdivé ...tak banální vyřčení až se mi z toho chce řvát ... nezbývá než souhlasit, každá bolístka nás dělá silnějšími a silnějšími ...
02.12.2007 23:31:00 | vapiti
máš pravdu,kterou my pro svou bolest nevidíme,necítíme,nechceme přijmout. Ale chceme uvěřit! Diky za ty verše.
02.12.2007 12:15:00 | lupínek