Aj lav júúúú
Anotace: no jo, romantika;-)
Miluju, když se na mě díváš, jako bys mě chtěl sníst.
Miluju, když si ve sprše zpíváš o všem, co chtěl bys mi říct.
Miluju, jak při smíchu trochu kroutíš hlavou,
když mi šeptáš do ucha, že našels tu pravou.
Miluju, když plánujeme, kde spolu budem za pár let,
až zletilosti nabudeme a proměníme celý svět.
Miluju, když se koukáme na filmy pro dospělé,
miluju, když jsme spolu v jednom těle.
Když mě držíš za ruku a prsty lechtáš v dlani,
když říkáš mi miluji tě, jednou se staneš mojí paní.
A já na to?
Taky tě moc miluju, zlato.
Přečteno 546x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Denny3, colorka, Laivindil, Monsignore, prostě Zuzana, Blagit, cevert, Já Esther Ruth, Kanzy
Komentáře (5)
Komentujících (5)