Hvězdička...

Hvězdička...

Anotace: Basnička od mojeho mazílka...

Můj miláček je hvězdička,
co mi padla do srdíčka.
Do srdíčka na stálo,
aby nám to spolu klapalo.
Klapat nám to bude zas,
až budem spolu za krátký čas.
Čas snad rychle uteče,
jako voda v potoce.
Lásko moje zářivá,
počkej na mě s dětima:-)
Počkej na mě krátký čas,
budem se milovat dlouho zas.
Hvězdičko má blízkavá,
spolu budem oba dva.
Má nejdražší hvězdičko,
schovej u sebe moje srdíčko.
Moje srdíčko hlídej napořád,
já hlídám Tvé a mám Tě rád.

Milujinkuji Tě...Jaňulo
Autor Janul-ka, 02.12.2007
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: Comparare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný!Zamilovaný!Jen tak dál,ať láska nevyprchá

15.05.2008 11:32:00 | Ewineccka

a pak se vzali a žijí šťastně až do smrti*
Moc pěkná,ať Vám to vydrží*

02.12.2007 17:41:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí