pocitová...
Anotace: když si najednou člověk uvědomí ten hřejivý pocit...
Ve vlasech máš vůní,
tvé řasy v paprscích se sluní
a já tě celou jemně hladím
a k sladké lásce svádím.
Jsi má tužba,jsi můj sen,
má něžná slůvka patří tobě jen...
Přečteno 541x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)