Stydlivé poprvé
Naivně mu hledím do očí
jeho panenky se bezostyšně smějí
stějně se zítra za jinou otočí
a to, že ho miluji nic nezmění
Zbude mi jen výčitek plná hlava
a bílé povlečení od krve
Kluk, kterému jsem sprostě tělo dala
Kluk, který zničil mé stydlivé poprvé.
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Pauline Toywelová, kavec, Yukki, Ishtar, Woski, Flamy
Komentáře (2)
Komentujících (2)