Prázdné doteky
Láska přece nemůže být JEN to
tiché ty a já...
Kdy ležíme vedle sebe
tvé prsty kloužou po mém bříšku
a na rameni cítím tvůj ostýchavý vzdech.
Vymluvné pohledy do očí, prázdné doteky
...a pak už nic
A jestli je tohle přece jen láska,
tak jen nechápu,
proč o ní všichni tak básní...
....a tiše nesouhlasím
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: její alter ego, kavec, už ne pernikova princezna, Yukki, Sukuba
Komentáře (3)
Komentujících (3)