Lituji
Anotace: citům člověk neporučí...
Mám ráda tvoje pohledy,
když se na mě díváš.
Pokaždé v nich něco skrýváš!
Baví mě hádat, číst
mezi řádky...
Každý tvůj dotek,
oplácím ti zpátky.
Tvrdíš mi jak jsem
pro tebe důležitá...
Jen prosím tě nechtěj
slyšet, že tě miluji,
protože ti nechci lhát,
nemůžu, nejde to lituji!
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, kavec, Dračičák, barking bitch
Komentáře (3)
Komentujících (3)