Anotace: nechápajícímu A. a sobě, jakožto chápající myšlenkové p(r)ocity L.
Ach..nejde tipovat vicekrat..skoda tahle je totiz opravdu povedena!:-)
03.12.2007 21:00:00 | Fried Green Tomatoes
To je nádherná básnička! Líp jsi to ani snad napsat nemohla, dýchá svým pochmurným citem... Snad bude líp...
03.12.2007 18:49:00 | Ishtar