Ztracená
V tomhle světě ztracená,
sama bloudím ulicí.
Alkoholem zmámená,
zbavena všech svých ambicí.
Ztracena ve svých citech,
ztracená v myšlenkách.
V nepřehledných pocitech,
v tvých hádankách.
Už si nechci na lásku jen hrát.
Už nechci pokoušet své štěstí.
Chci jen obyčejně milovat,
tak mi prosím držte pěsti...
Přečteno 461x
Tipy 7
Poslední tipující: Marfuša, Bíša, Aishia, Psavec, fire.fly
Komentáře (2)
Komentujících (2)