Ona (Ty)
Teď tu sedim
a na ní hledim.
Ona opodál sedí
a o mě snad neví.
Můj život je vratký,
poněvadž mám v žilách jed prudký.
Jed se jménem Láska,
kvůli kterému mi přibude nejedna vráska.
Ona jmenuje se Markéta
a v mém srdci se láska proplétá.
Teď odešla mi s Kubou
a já povídám si se záhubou.
Slunce určitě jednou výde,
jako, že si smrt pro mě brzo příde.
Láska je velmi silný jed
a proto zemřu HNED!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)