Pro tebe Lasko
Anotace: Je to basnička mému miláčkovi!
Jak den za dnem běží,
mě se vedle tebe skvěle leží,
jak noc za nocí utíká,
já sem vedle tebe klidná.
Slunce každé ráno vychází,
mě tvá ústa schází,
Měsíc na obloze svití,
tvé polibky mi chybí.
Komentáře (0)