Už jsou porušeny
pravidla života
pouta jsou utaženy
za dveřmi samota
čekám až zaklepe
řeknu-jen vstupte!
nevědět je lépe
pravda jen poplete
Všechno je naopak
předsudky zmizely
je to propadák
plakat v posteli
srazils mě do kolen
kdo by si pomyslel
zůstaneš ve vzpomínkách-jen
tak jak jsis usmyslel?!