Buď
Anotace: zase něco pro ni
Buď sluncem co mě hřeje
buď vločkou co mě chladí
buď kvítek co se na mě směje
buď vánek co mě hladí.
Buď můj poklad
buď mé zlato
buď můj příklad
co ty na to?
Buď mou kráskou
buď mou láskou.
Buď mi všechno všecičko
miluji tě hvezdičko.
Přečteno 594x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)