Anotace: Nezapomeňte se včas dobíjet, každý tím, co vás nejvíce a hlavně příjemně nabíjí...
nádherná,
na duši hladí, ve skrytu rošťačí a vlastně radí...
díky za ni
25.01.2008 10:08:00 | akneliam
Jestli je v Tobě také to, co v tvých některých básních, tak určitě nabíjíš. Myslím, že stačí Tvá dílka číst a přemýšlet...
03.12.2007 11:22:00 | Špáďa
Taky mě nabíjí hudba, slunce, láska a doufám, že dokážu také nabíjet :-)
03.12.2007 08:01:00 | Lorraine