Zpět
Anotace: Cítit se stejně, vracet se zpět...
Hledat jiskru trochu jen
vrátit se v kruhu
za nocí vidět duhu
a snít stejný sen,
poskládat střípky
vystavět křišťálový hrad
zasadit jablka do zahrad
rubíny poskládat do vyhlídky.
Namíchat si nektaru z květů
okusit zakízaného ovoce Ráje
v zimě unést se vůní máje
slýchat zas tu větu.
Zahoří tichá naděje - potichu.
Bude hoře? A co nápoj opojení
Neshoří opět v popelu zapomnění?
Dodáš mi malou útěchu?
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
Komentáře (0)