souhlas s komentářem pode mnou, ale dnes jsem už někde psala, že cvikem jde všechno naučit... Já taky nejsem dokonalá... Ale jinak jsi to napsala krásně, něco mě na tom zaujalo... Jdu číst dál dolů po tvých dílkách :)
06.12.2007 20:56:00 | Anewue
Ahoj,
Forma: Máš tam moc vynucených rýmů a semtam ti i ujíždí...
Obsah: V poslední době mi přijde, že snad všichni maj problémy ve vztazích, ani já nejsem výjimkou :-(
05.12.2007 16:51:00 | Dimi