Vlaštovka
Jsem vlaštovka z papíru
co vylétla k obzoru
hledá tam oporu
lásku a pokoru
zvedni hlavu vzhůru
letí kolem Tebe
v náruči jí schovej
ukáže Ti nebe
vlaštovku z papíru
Tvůj veliký žár jí chtěl
dej pozor ...
ať nezmění se na popel
lehká jak list
jak pavoučí síť
splétá si osud
Ty na cestu ji sviť..
Svítím ti vlaštovko
nádherný ptáčku
ať ke mne nalezneš cestičku..
po nebi bez mráčků
chytím tě do dlaní
po duši pohladím a také po těle
bude nám vlaštovko..bude nám vesele...
Přečteno 516x
Tipy 10
Poslední tipující: Scia, Emily Winnacott, Perník, takova, NikitaNikaT., Lea Jodie Parker
Komentáře (1)
Komentujících (1)