Šance
Anotace: Jen já vím co bylo a bude
Nechtěný osud je předurčen
bud mi tím chci tě mít
neb chvíle dospění už nastává
a doba mládí prchá
Ptáš li se zda je to pro tebe
pak je
Na posteli nebo v autě??
Jsi jako dvě, jsi ta co znamení mé nosí
hada co slzou dá se probudit
Lež je součásti života, vzpomínám
lest je život sám
obejmi strom lásky
Dej lásku pokud ještě můžeš
jinak vzpomeň jen
Přečteno 587x
Tipy 8
Poslední tipující: Erion Fate, Oči, Ammazonic, Martanka
Komentáře (2)
Komentujících (2)