Jsme stejní
Anotace: Protiklady se přitahují....ale co potom lidé co si jsou podobní????
Sbírka:
Kdysi dávno
Jsme jak ty rovnoběžky,
co v nekonečnu splynou.
Vím, že je to s náma těžký,
že nemůžeme cestou jinou.
Jsme si tolik podobní,
ale láska se nás snad bojí.
Vždytˇ znáš to přísloví -
protiklady se přitahují.
Pravda je taková,
a změna nebude.
Já nechci bejt jiná
a ty už vůbec ne.
Přečteno 696x
Tipy 10
Poslední tipující: Marfuša, Roger, její alter ego, colorka, Bíša, Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)