pro tebe
Anotace: chtěla bych ti udělat radost...
Přišel čas rozloučení
slunce zapadá
ještě chvíli tě může hřát
je však v zapomnění
jsem tvá živá voda
nesmíš ji špinit
vážit si každého doušku
uzdravení
pro mě jsi živou vodou
u jezera sama
s bolestí co oči otevřela
nechci být ztrápenou
duší svobodnou
jako holubice letět výše k nebesům
tvé znamení připomínajíce
přítele co nikdy v zapomnění neupadne
né neboj,
nezapomenu již nikdy více
jsi pro mě živou vodou..
Přečteno 727x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, Woski
Komentáře (1)
Komentujících (1)