Odpouštím ti..
Odpouštím ti,
že jsem tě nepotkal
osudem zavátá..
jak jehla v kupce sena
pro mne ukrytá....
Odpouštím ti,
že jsme se nelíbali,
vím, máš chuť jahod,
broskví a divokých malin
v polibcích zakázaných…
Odpouštím ti,
že jsme se nepoznali
s touhou všech milenců,
spoutáni rozkoší a vášní
spolu neusínali…
Odpouštím ti,
že někdo..
někde..
může mít tě…
odpouštím ti..
MILUJI TĚ!!!
Komentáře (6)
Komentujících (3)