Anotace: Vždy přijde další a další zima až do skonání a vzpomínky nikdo nevrátí. Co, kdybyste museli žít celou věčnost s tímto vědomím?
Mno jo, to je tak, když to někdo přidává skoro po tmě po celém dni v pohybu,díky za upozornění a opravím =)
04.12.2007 20:16:00 | sad_girl
nemam zadne vyhrad,y jen ti tam obcas chybeji pismenka!!:-X jeslti to teda neni schvalne..:-O
04.12.2007 19:39:00 | embryo v hlave