kdo
Kdo tvou lásku láskou vrací,
kdo se k tobě jen tak vkrádá,
kdo nenašel tě a stále ztrácí,
kdo tvou lásku moc postrádá.
Komu se žalem srdce svírá,
kdo neustále odvahu sbírá
kdo tě nade vše miluje,
když k zániku se schyluje.
Kdo tě milovat nepřestal,
kdo bouřku naší lásky neustál.
Měl jsem s tebou život skvělý
ale byli jsme nedospělý.
Komentáře (0)