Anotace: Ach jo...nervozita, stydlivost a nerozhodnost to je moje
Sbírka: Petra
Zdravím,
tato báseň určitě neurazí, ale také podle mého příliš neosloví. Možná to byl záměr psát trošku neohrabaně...nervozita svazuje, nevím.
Zajímavý nápad byl s tím svetrem, ta poslední sloka se celkem povedla.
K.C.S
04.12.2007 12:58:00 | CorrimsonTom